Spelregels acties en laagste prijsgarantie

Picnic heeft verschillende acties en biedt de laagste prijs. Bekijk hieronder de spelregels van deze acties.

Spelregels acties en laagste prijsgarantie

Picnic heeft verschillende acties en biedt de laagste prijs. Bekijk hieronder de spelregels van deze acties.

Weekacties

 • Onze weekacties zijn geldig van maandag 00.00 uur tot en met zondag 23.59 uur.
 • Je profiteert van de weekactie, als je de producten van die actie binnen deze periode bestelt en afrekent (met iDeal of met automatische incasso).

Combinaties en hoeveelheden

 • Bij combinatie-acties (zoals "2+1 gratis") is het laagst geprijsde artikel altijd het artikel dat je gratis ontvangt.
 • Bij stapel-acties (zoals "2e halve prijs") ontvang je de korting over het laagst geprijsde artikel.
 • Bij Op = Op acties staat op het product hoeveel er nog beschikbaar zijn. Een product wordt pas voor je gereserveerd als je deze hebt besteld. De teller op het product loopt dan ook terug. Het kan dus voorkomen dat een product nog beschikbaar is als je het in je winkelmandje doet, maar het is uitverkocht op het moment dat je bestelt.
 • Voor alle acties geldt een maximaal aantal producten per bestelling. Dat aantal verschilt per actie. We proberen natuurlijk altijd om de actie zo aantrekkelijk mogelijk voor je te maken. Bij de menu's zorgen we bijvoorbeeld dat er voldoende producten met korting beschikbaar zijn voor 4 personen. Heb je het maximale aantal producten toegevoegd aan je mandje? Dan krijg je een melding in de app.

Spelregels laagste prijs

 • Onze prijzen zijn altijd even voordelig óf zelfs voordeliger dan bij de grote nationale supermarkten die landelijke dekking hebben. Nationale supermarkten met landelijke dekking in Nederland zijn Albert Heijn en Jumbo.
 • Elke nacht vergelijken wij onze prijzen met de online prijzen van de grote nationale supermarkten. Dit zijn in Nederland Albert Heijn en Jumbo. Daarbij kijken we niet naar tijdelijke prijsverlagingen en aanbiedingen.
 • We hanteren drie prijsniveaus van producten, namelijk A-merken, huismerken en private labels.
 • Voor A-merkproducten vergelijken we de prijs met exact hetzelfde product. Voor verse producten, huismerken en private labels kijken we naar producten die vergelijkbaar zijn met onze producten qua ingrediënten, bereidingswijze, inhoud/verbruikseenheden en/of kwaliteit.
 • Vind je online bij een van de nationale supermarkten een product dat nog goedkoper is? Stuur ons dan even een foto of screenshot van het product en de prijs. Dan gaan we er mee aan de slag en passen we de prijs zo nodig aan. Jij krijgt dan het product cadeau van ons.

Mocht je hier meer vragen over hebben, stuur ons dan een mailtje of een WhatsApp. Wij beantwoorden deze graag.