De online supermarkt komt naar Schiedam, Vlaardingen en Overschie!

Een Gouden Ticket in de reep chocolade

Win jij het Gouden Ticket?

Zijn er voor 31 mei meer dan 3000 aanmeldingen? Dan krijgt iedereen die zich ervoor heeft aangemeld een heerlijke reep Tony’s Chocolonely bij zijn eerste bestelling. Vind je een Gouden Ticket in je wikkel? Dan win je ook nog eens een minuut gratis boodschappen! Download de app en maak kans op het Gouden Ticket!

Alle boodschappen; Laagste prijs

Picnic is een volledige supermarkt waar je alle boodschappen kunt bestellen. Tegen de laagste prijs!

Altijd gratis thuisbezorgd

We hebben geen dure winkels, maar vriendelijke elektrische autootjes. Daardoor hebben wij geen kosten voor de bezorging.

Nooit wachten op je boodschappen

Wij hebben korte, handige bezorgmomenten en met de Picnic app kun je exact zien hoe laat wij voor je deur staan.

Eén minuut gratis boodschappen doen!

Picnic komt naar Schiedam, Vlaardingen en Overschie! Om dat te vieren hebben wij een speciale actie met Tony's Chocolonely.

Als we vóór 31 mei 3000 aanmeldingen hebben, dan krijgt iedereen een gratis reep Tony's Chocolonely bij zijn eerste bestelling! Vind je één van de de drie Gouden Tickets dan mag je één minuut lang in onze app de allerlekkerste producten kiezen en die krijg je allemaal gratis!

Meld je nu aan om mee te doen aan de Gouden Ticket actie:

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen voor bewoners van: Overschie, Schiedam, Vlaardingen. Deelname is mogelijk door aanmelding voor 31 mei 2017 en het doen van een eerste bestelling.