De online supermarkt komt naar Nieuwegein, Houten en IJsselstein!

Een Gouden Ticket in de reep chocolade

Meer dan 3500 aanmeldingen!

De Gouden Ticket actie gaat door! Iedereen die zich voor 17 mei aanmeldt krijgt een gratis Tony's Chocolonely bij zijn eerste bestelling. Vind je in je wikkel een Gouden Ticket? Dan win je ook nog één minuut gratis boodschappen doen. Wil je ook een Tony's Chocolonely en kans maken op één minuut gratis boodschappen doen? Meld je dan aan voor 17 mei!

Alle boodschappen; Laagste prijs

Picnic is een volledige supermarkt waar je alle boodschappen kunt bestellen. Tegen de laagste prijs!

Altijd gratis thuisbezorgd

We hebben geen dure winkels, maar vriendelijke elektrische autootjes. Daardoor hebben wij geen kosten voor de bezorging.

Nooit wachten op je boodschappen

Wij hebben korte, handige bezorgmomenten en met de Picnic app kun je exact zien hoe laat wij voor je deur staan.

Eén minuut gratis boodschappen doen!

Picnic komt naar Nieuwegein, Houten en IJsselstein! Om dat te vieren hebben wij een speciale actie met Tony's Chocolonely.

We hebben meer dan 3500 aanmeldingen, dus iedereen krijgt een gratis reep Tony's Chocolonely bij zijn eerste bestelling! Vind je één van de drie Gouden Tickets dan mag je één minuut lang in onze app de allerlekkerste producten kiezen en die krijg je allemaal gratis!

Meld je aan voor 17 mei:

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen voor bewoners van: Houten, IJsselstein, Nieuwegein. Deelname is mogelijk door aanmelding voor 17 mei 2017 en het doen van een eerste bestelling.