De online supermarkt komt naar Leiden!

Een Gouden Ticket in de reep chocolade

Win jij het Gouden Ticket?

Met de Gouden Ticket actie vieren we dat we in Leiden opengaan. Iedereen die zich voor de eerste bezorging in Leiden aanmeldt krijgt een gratis Tony's Chocolonely bij zijn eerste bestelling. Vind je in je wikkel een Gouden Ticket? Dan win je ook nog één minuut gratis boodschappen doen. Meld je aan om kans te maken op het Gouden Ticket.

Altijd gratis thuisbezorgd

We hebben geen dure winkels, maar vriendelijke elektrische autootjes. Daardoor rekenen wij geen kosten voor de bezorging.

Alle boodschappen, Laagste prijs

Picnic is een volledige supermarkt waar je alle boodschappen kunt bestellen. Tegen de laagste prijs!

Nooit wachten op je boodschappen

Wij hebben korte, handige bezorgmomenten en met de Picnic-app kun je exact zien hoe laat wij voor je deur staan.

Eén minuut gratis boodschappen doen!

Picnic komt naar Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Warmond! Om dat te vieren hebben wij een speciale actie met Tony's Chocolonely.

Iedereen krijgt een gratis reep Tony's Chocolonely bij zijn eerste bestelling! Vind je één van de vijf Gouden Tickets dan mag je één minuut lang in onze app de allerlekkerste producten kiezen en die krijg je allemaal gratis!

Meld je aan:

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen voor bewoners van: Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Warmond. Deelname is mogelijk door aanmelding voor de eerste bezorging in Leiden en het doen van een eerste bestelling.

Picnic boodschappenradar

Volg je boodschappen op de voet!

Met de Picnic-app kun je precies volgen hoe je boodschappen naar je huis worden gereden. Zo kun je op de minuut nauwkeurig zien hoe laat je boodschappen er zijn!

Onze bezorgers leveren je boodschappen in de middag of avond af. Bestel je voor 22:00 uur? Dan heb je de boodschappen morgen in huis.

Picnic boodschappenradar