De online supermarkt komt naar Leiden en omgeving!

Een Gouden Ticket in de reep chocolade

Win jij het Gouden Ticket?

Zijn er voor 6 september meer dan 5000 aanmeldingen? Dan krijgt iedereen die zich ervoor heeft aangemeld een heerlijke reep Tony’s Chocolonely bij zijn eerste bestelling. Vind je een Gouden Ticket in je wikkel? Dan win je ook nog eens een minuut gratis boodschappen! Download de app en maak kans op het Gouden Ticket!

Altijd gratis thuisbezorgd

We hebben geen dure winkels, maar vriendelijke elektrische autootjes. Daardoor rekenen wij geen kosten voor de bezorging.

Alle boodschappen; Laagste prijs

Picnic is een volledige supermarkt waar je alle boodschappen kunt bestellen. Tegen de laagste prijs!

Nooit wachten op je boodschappen

Wij hebben korte, handige bezorgmomenten en met de Picnic app kun je exact zien hoe laat wij voor je deur staan.

Eén minuut gratis boodschappen doen!

Picnic komt naar Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Warmond! Om dat te vieren hebben wij een speciale actie met Tony's Chocolonely.

Als we vóór 6 september 5000 aanmeldingen hebben, dan krijgt iedereen een gratis reep Tony's Chocolonely bij zijn eerste bestelling! Vind je één van de de vijf Gouden Tickets dan mag je één minuut lang in onze app de allerlekkerste producten kiezen en die krijg je allemaal gratis!

Meld je nu aan om mee te doen aan de Gouden Ticket actie:

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen voor bewoners van: Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Warmond. Deelname is mogelijk door aanmelding voor 6 september 2017 en het doen van een eerste bestelling.