De online supermarkt komt naar Den Haag!

Een Gouden Ticket in de reep chocolade

Win jij het Gouden Ticket?

Zijn er voor 1 mei meer dan 8000 aanmeldingen? Dan krijgt iedereen die zich ervoor heeft aangemeld een heerlijke reep Tony’s Chocolonely bij zijn eerste bestelling. Vind je een Gouden Ticket in je wikkel? Dan win je ook nog eens een minuut gratis boodschappen! Download de app en maak kans op het Gouden Ticket!

Boodschappen laten bezorgen door Picnic

Eén minuut gratis boodschappen doen!

Picnic komt naar Den Haag! Om dat te vieren hebben wij een speciale actie met Tony's Chocolonely.

Als we vóór 1 mei 8000 aanmeldingen hebben, dan krijgt iedereen een gratis reep Tony's Chocolonely bij zijn eerste bestelling! Vind je één van de de vijf Gouden Tickets dan mag je één minuut lang in onze app de allerlekkerste producten kiezen en die krijg je allemaal gratis!

Meld je nu aan om mee te doen aan de Gouden Ticket actie:

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen voor bewoners van: Den Haag. Deelname is mogelijk door aanmelding voor 1 mei 2017 en het doen van een eerste bestelling.

Dit is Picnic

Picnic is een online supermarkt met superverse producten, alle bekende merken en een voordelig huismerk.

We hebben geen dure winkels, maar vriendelijke elektrische autootjes. Zo bezorgen we al je boodschappen voor de laagste prijs, gratis thuis. Gemakkelijk, voordelig en supervers!

Onze bezorgers leveren je boodschappen dagelijks in de middag of avond af. Via de boodschappenradar kun je exact zien wanneer we er zijn. Voor 22:00 besteld is morgen in huis.

Bekijk de Picnic app in de App store of de Android store.

Picnic, de online supermarkt

  • Alle boodschappen, laagste prijs
  • Altijd gratis bezorgd en al vanaf €25
  • Voor 22:00 besteld = morgen in huis